Wie ben ik?

Ik ben Eunice Niemeijer en sinds ruim tien jaar woonachtig in de Achterhoek. Na mijn rechtenstudie aan de Universiteit van Groningen ben ik verhuisd naar Den Haag en daar aan het werk gegaan bij het Bureau voor Rechtshulp (nu Juridisch Loket). Sinds 2001 ben ik werkzaam als advocaat op het gebied van arbeidsrecht, huurrecht, vreemdelingenrecht, familierecht en bestuursrecht. Door de jaren heen heb ik mij gespecialiseerd in het familierecht.

In 2018 heb ik een Mfn-registermediation opleiding afgerond, met daarbij als specialisatie de opleiding familierechtmediator. Hoewel ik nog steeds advocaat ben en blijf, ligt mijn hart bij mediation. Mijn drijfveer is dat ik mensen weer met elkaar in contact wil brengen zodat het gesprek tussen hen weer op gang komt. De naam mediation & meer is ook vanuit deze gedachte ontstaan. Verbinding willen maken met de ander is meer dan alleen het voeren van mediationgesprekken. Het is leren oog te hebben voor elkaar en willen (blijven) werken aan een goede verstandhouding.

Meer staat ook voor verdergaande hulp van mijn kant als mediator. Naast mediator ben ik ook advocaat en kan jullie (desgewenst) na de mediation ook bijstaan in het juridische traject.

Betrokken zijn bij een ruzie of conflict brengt verdriet, boosheid en frustratie met zich mee. Er zijn alleen maar verliezers bij een conflict. Ook al doen we hard ons best om het te negeren, het te overschreeuwen of te bagatelliseren, ruzies en conflicten brengen een mens geen geluk. Juist daarom wil ik mensen helpen om uit deze impasse te komen zodat iedereen zich kan richten op wat er werkelijk toe doet.

Daarbij realiseer ik mij dat dit niet makkelijk is en jullie hiermee zeker niet de gemakkelijkste weg kiezen, maar ik help jullie daar graag bij.

 

Eunice Niemeijer

Bezoekadres:
Burg. Dijckmeesterweg 35, 7201 AK Zutphen

Postadres:
Postbus 4062, 7200 BB Zutphen

Telefoonnummer:
06 43829262

E-mailadres:
eunice@mediation-en-meer.nl