Advocaat

Vanaf 2001 ben ik werkzaam als advocaat en vanaf 2011 als zelfstandig advocaat (onder de naam Advocatenkantoor Niemeijer). Ik heb op diverse gebieden zaken behandeld zoals arbeidszaken, huurzaken en familiezaken. Door de jaren heen heb ik vele procedures gevoerd bij rechtbanken en gerechtshoven, gesprekken gevoerd met cliënten & advocaten en beschik inmiddels over een flinke dosis juridische kennis en ervaring.

Ik ben in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten op het rechtsgebied Personen- en Familierecht, waaronder echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen, mediation en ouderschap en erkenning geregistreerd.

Bent u op zoek naar een ervaren familierechtadvocaat, neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op voor o.a.:

  • het opstellen van een ouderschapsplan;
  • het opstellen van een convenant/vermogensverdeling;
  • het maken van alimentatieberekeningen;
  • het opstellen van een zorgregeling voor minderjarige kinderen;
  • en/of het voeren van familierechtelijke procedures;

Als advocaat maak ik gebruik van algemene voorwaarden en ben ik aangesloten bij de Klachten- en Geschillenregeling Advocatuur (zie hier: korte uitleg Klachten en Geschillenregeling Advocatuur en de Klachtenregeling zelf).

Natuurlijk neem ik de bescherming van uw privacy en persoonsgegevens uiterst serieus. Door u aan mij verstrekte persoonsgegevens behandel ik in vertrouwen en met de meeste zorg. In het Privacy Statement is de verwerking van persoonsgegevens beschreven, een en ander in de zin van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Samenwerking

Heb je vragen op een ander gebied, bijvoorbeeld arbeidsrecht of strafrecht dan stel ik je graag voor aan één van de advocaten van Hogeman Dooijeweerd Advocaten. Zij zijn deskundige op diverse rechtsgebieden en staan je graag bij.

Advocatenkantoor Niemeijer

Naast Mediation & Meer heb ik mijn eigen advocatenkantoor. Advocaat in familierecht. Bezoek hiervoor mijn website.

Bezoekadres:
Burg. Dijckmeesterweg 35, 7201 AK Zutphen

Postadres:
Postbus 4062, 7200 BB Zutphen

Telefoonnummer:
06 43829262

E-mailadres:
eunice@mediation-en-meer.nl